6/72
Picture 323b.jpg Ден за туризъм. Качили сме се на платото Села. На заден план е Мармолада (от север).ThumbnailsPicture 239Ден за туризъм. Качили сме се на платото Села. На заден план е Мармолада (от север).ThumbnailsPicture 239

0 comments